Filler / Botox

Beauty Boutique Beba werkt samen met tandarts dr.Lina Kuisiene
Drs. Lina Kuisiene is BIG geregistreerd tandarts en is in 2010 aan de Kaunas Medicine University afgestudeerd. Door haar specialisatie in cosmetische rimpelbehandelingen aan te bieden met Restylane® (fillers) en Azzalure® (botox) kan Lina Kuisiene
uw uiterlijk een finishing touch geven. Dit zijn geen permanente materialen; Deze worden mettertijd door het lichaam opgenomen en afgebroken. De ingrepen zijn simpel ( het verminderen van lachrimpels, kraaienpootjes, hangende mondhoeken of het opvullen van lippen en ingevallen wangen), maar ze hebben een enorm effect. En net als bij de cosmetische tandheelkunde zijn het vaak de verfijnde onzichtbare aanpassingen die het verschil maken. Tandartsen zijn als geen ander bekend met de gelaatsspieren en het geven van injecties. Dit is hun dagelijks werk.

Wij maken gebruik van de volgende producten:

  Fillers
Restylane® is een natuurlijke hyaluronzuur filler om het volume van de huid te herstellen, bijvoorbeeld op plaatsen waar rimpels zijn of waar het gezicht is ingevallen. Restylane kan worden toegepast op verschillende plaatsen in het gezicht, zoals neus-mondlijnen, het opvullen van wangen, het voller maken van lippen of het helpen liften van oogleden.

Restylane® is gemaakt van hyaluronzuur, een substantie die van nature al in ons lichaam voorkomt om de huid volume te geven. Hyaluronzuur trekt water aan en verbindt zich ermee terwijl de huid wordt aangezet om zelf collageen te produceren, zodat het gezicht voller wordt. Het resultaat houdt meestal zes tot twaalf maanden aan, maar soms ook langer. Na de behandeling kan de huid een beetje gezwollen zijn op de plaatsen waar geïnjecteerd is. Dit duurt meestal niet langer dan 3 dagen.

  Botulinetoxine(botox)
Azzalure® (botox) is een FDA goedgekeurd natuurlijk proteïne dat de gelaatsspieren verslapt door de zenuwimpulsen naar de gelaatsspieren te blokkeren. Rimpels, fronslijnen, kraaienpoten of rimpeltjes rondom de mond worden veroorzaakt door de dagelijkse aanspanning van onze gezichtsspieren, elke keer dat we lachen of fronsen.Met een paar kleine injecties ontspannen de bovenliggende spieren die de huid doen samentrekken.

Vanaf het moment dat de spieren in ruststand zijn, kan de huid zich weer herstellen van de rimpel, de huid wordt zachter en het gezicht ziet er minder gespannen of vermoeid uit. Het duurt ongeveer een week voordat het resultaat van de behandeling zichtbaar is en het resultaat blijft 4 tot 6 maanden aan. Na de behandeling kunt u gewoon weer uw dagelijkse activiteiten oppakken;, de behandeling is niet chirurgisch

 

Behandelingen

Behandelingen

Bekijk hier onze behandelingen. Van gezichtsbehandelingen en epileren tot voetmassages en nagels lakken!

Lees meer
Aanbiedingen

Aanbiedingen

Beauty Boutique Beba adres van luxe en sfeervolle ambiance waar kan je genieten van rust, ruimte en aandacht! Pure...

Lees meer
Producten

Producten

Être belle is een zeer compleet en uitgebreid merk, gekenmerkt door de Duitse "gründlichkeit". Het bedrijf...

Lees meer
MADERO THERAPIE/ANTI CELLULITIS MASSAGE

MADERO THERAPIE/ANTI CELLULITIS MASSAGE

DE BESTE ANTI-CELLULITIS MASSAGE DIE BESTAAT!

Lees meer

Professioneel, eerlijk en prachtig mens! Ik voel me op mij gemak bij haar en zij doet haar werk ontzettend goed!!

Rania Eljawhary
Rania Eljawhary

Al meer dan 12 jaar kom ik bij Beba voor het laten epileren en verven van mijn wenkbrauwen. Niemand doet dit zo mooi als Beba.

Nynke Boomsma
Nynke Boomsma

Super aardige vrouw en heel kundig! Heerlijke behandeling gehad.

Jessy Aiden
Jessy Aiden

Het was weer fantastisch Beba!

Hermie van Wolde
Hermie van Wolde

Al meer dan 12 jaar zijn het ware genietmomenten wanneer ik Beba haar Beautu Boutique bezoek.

Hanneke Zeilmaker
Hanneke Zeilmaker

Al meer dan vijftien jaar kom ik bij Beba. Mijn huid, wenkbrauwen en humeur knappen op tijdens en na een behandeling bij Beba.

Ingeborg Hoogsteen
Ingeborg Hoogsteen

Ontzettend tevreden met de behandelingen die Beba biedt, ik kom al jaren bij haar! Beba is kundig in haar vakgebied en zorgt v

Carolien Weda
Carolien Weda

Vandaag een behandeling gehad en het was heerlijk. Was lekker ontspannen. En een aardige vrouw.

Rosanne de Vries
Rosanne de Vries

Heerlijk verzorgende behandeling

Marit Pardenleven
Marit Pardenleven

Al meer dan 10 jaar bij Beba, altijd super tevreden

Mirjam Steensma
Mirjam Steensma

Fantastisch salon met een zeer fijne en ontspannende sfeer! Ruime keuze aan behandelingen waarbij veel aandacht wordt besteed

Tin K.
Tin K.