Privacyverklaring

Dit is de privacyverklaring van: Beauty Boutique Beba gevestigd aan de Tweebaksmarkt 25-27, 8911 KW in Leeuwarden. KvK-inschrijfnummer  met BTW-nummer . Voor vragen of contact kun je mailen met info@schoonheidssalonbeba.nl.

Waar we in deze privacyverklaring verwijzen naar ‘persoonsgegevens’, bedoelen we de informatie die jij aan ons verstrekt over jezelf. Zoals bijvoorbeeld je naam, e-mailadres en telefoonnummer. Dat doe je geheel vrijwillig.

Doel verwerken en opslaan persoonsgegevens

Jouw persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt om jou te informeren en contacteren voor hetgeen waarvoor je het betreffende contactformulier hebt ingevuld. De samenstelling van de gevraagde persoonsgegevens is per formulier zo aangepast, dat we geen informatie vragen of opslaan die niet relevant zijn voor hetgeen waarvoor jij je persoonsgegevens achterlaat. Het achterlaten van jouw persoonsgegevens is per definitie volledig vrijwillig.

Alle formulieren op de website hebben als doel jou te informeren over ons bedrijf of een specifieke vraag die je zelf hebt gesteld. Per formulier staat beschreven waar je informatie over zult ontvangen. De gevraagde gegevens beperken zich tot naam, e-mail en telefoonnummer om jou te kunnen bereiken voor de gevraagde informatie.

Na ontvangst van de gegevens zullen wij vervolgens per e-mail, sms en/of telefoon contact met je opnemen om je te voorzien van de gevraagde informatie.

Duur van opslag persoonsgegevens

Persoonsgegevens worden niet langer opgeslagen dan strikt noodzakelijk. Voor de contactformulieren geldt dat gegevens 12 maanden na verstrekking gewist worden. We zijn er dan zeker van dat er voldoende gelegenheid is geweest om jou te informeren over hetgeen waarvoor jij je persoonsgegevens hebt achtergelaten.

Beveiliging

Jouw persoonsgegevens zijn veilig. De toevertrouwde gegevens worden beveiligd met behulp van technische en administratieve veiligheidsmaatregelen om het risico van verlies, misbruik, onbevoegde toegang, openbaarmaking en wijziging zo klein mogelijk te maken. Hierbij kun je denken aan firewalls, versleuteling van gegevens, beveiligde verbindingen en fysieke en administratieve toegangscontroles tot aan de data en servers.

Verstrekking persoonsgegevens aan derden

Om de door jou aangevraagde informatie toegankelijk te maken, werkt Beauty Boutique Beba samen met derde partijen. Denk hierbij aan een websitebeheerder, hostingpartij, automatische telefoon connectie, nieuwsbriefsysteem en administratiesoftware. Met alle betrokken partijen is een zogenaamde Verwerkersovereenkomst afgesloten. Via deze overeenkomst is o.a. de veiligheid en het tijdig wissen van jouw persoonsgegevens gewaarborgd.

Recht op inzage, rectificatie, intrekken of wissen van de persoonsgegevens

Graag wijzen we je op de mogelijkheid om op verzoek de door ons opgeslagen persoonsgegevens in te zien, te rectificeren, in te trekken en/of te laten wissen uit onze database. Stuur hiervoor een e-mail naar info@schoonheidssalonbeba.nl.

Het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens

Ben je het niet eens met hierboven omschreven privacyverklaring of de manier waarop wij omspringen met jouw gegevens? Je hebt dan het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit kan via https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/.

Dit privacyverklaring kan op ieder moment worden aangepast. We raden je aan het privacyverklaring regelmatig te raadplegen.

Behandelingen

Behandelingen

Bekijk hier onze behandelingen. Van gezichtsbehandelingen en epileren tot voetmassages en nagels lakken!

Lees meer
Aanbiedingen

Aanbiedingen

Beauty Boutique Beba adres van luxe en sfeervolle ambiance waar kan je genieten van rust, ruimte en aandacht! Pure...

Lees meer
Producten

Producten

Être belle is een zeer compleet en uitgebreid merk, gekenmerkt door de Duitse "gründlichkeit". Het bedrijf...

Lees meer
MADERO THERAPIE/ANTI CELLULITIS MASSAGE

MADERO THERAPIE/ANTI CELLULITIS MASSAGE

DE BESTE ANTI-CELLULITIS MASSAGE DIE BESTAAT!

Lees meer

Professioneel, eerlijk en prachtig mens! Ik voel me op mij gemak bij haar en zij doet haar werk ontzettend goed!!

Rania Eljawhary
Rania Eljawhary

Al meer dan 12 jaar kom ik bij Beba voor het laten epileren en verven van mijn wenkbrauwen. Niemand doet dit zo mooi als Beba.

Nynke Boomsma
Nynke Boomsma

Super aardige vrouw en heel kundig! Heerlijke behandeling gehad.

Jessy Aiden
Jessy Aiden

Het was weer fantastisch Beba!

Hermie van Wolde
Hermie van Wolde

Al meer dan 12 jaar zijn het ware genietmomenten wanneer ik Beba haar Beautu Boutique bezoek.

Hanneke Zeilmaker
Hanneke Zeilmaker

Al meer dan vijftien jaar kom ik bij Beba. Mijn huid, wenkbrauwen en humeur knappen op tijdens en na een behandeling bij Beba.

Ingeborg Hoogsteen
Ingeborg Hoogsteen

Ontzettend tevreden met de behandelingen die Beba biedt, ik kom al jaren bij haar! Beba is kundig in haar vakgebied en zorgt v

Carolien Weda
Carolien Weda

Vandaag een behandeling gehad en het was heerlijk. Was lekker ontspannen. En een aardige vrouw.

Rosanne de Vries
Rosanne de Vries

Heerlijk verzorgende behandeling

Marit Pardenleven
Marit Pardenleven

Al meer dan 10 jaar bij Beba, altijd super tevreden

Mirjam Steensma
Mirjam Steensma

Fantastisch salon met een zeer fijne en ontspannende sfeer! Ruime keuze aan behandelingen waarbij veel aandacht wordt besteed

Tin K.
Tin K.