BRAZILIAN WAX


  Waarom Waxen?  
Waarom harsen langer een glad resultaat geeft is eenvoudig, het haarzakje wordt namelijk tijdens het waxen verwijderd. Hierdoor beschik je over een gladde huid voor gemiddeld 3 tot 8 weken. Dit terwijl bij scheren alleen het bovenste zichtbare deel van de haar wordt afgeschoren, waardoor je binnen no-time weer de eerste stoppels ziet. Scheren is uit, harsen is in!

  Wat is een brazilian wax?
Een Brazilian wax is een soort van bikini wax. Met een brazilian wax, wordt het haar van de schaamstreek (buitenste en binnenste schaamlippen, de bilnaad, anus en billen) volledig verwijderd. Een strook van schaamhaar (in de vorm van een strip of een driehoek) kan worden overgelaten, net wat je wilt. Het resultaat is een super gladde en zachte schaamstreek, iets wat je nooit kunt bereiken met scheren.

  Hoe vaak moet ik harsen?
Afhankelijk van jouw haargroei duurt het ongeveer 3 tot 6 weken voordat de haartjes terugkomen. De groei van (schaam) haar is meestal minimaal gedurende de eerste twee weken en zal aanzienlijk toenemen in de 3e en 4e week. Haar groeit meestal sneller in de zomer maanden. De tijdsinterval tussen de behandelingen wordt langer naarmate je vaker harst in plaats van scheert. De diverse haargroeistadia vind je als je klikt op het plaatje.

  Doet harsen echt pijn?
Harsen is niet geheel zonder pijn, echter de wilde verhalen die zich de ronde doen zijn sterk overdreven. De pijn die kan optreden duurt een fractie van een seconde terwijl je wekenlang plezier hebt van het sexy en schone gevoel. Ik maak gebruik van een speciale methode waarbij door het vooraf aanbrengen van een laagje waxolie gezorgd wordt dat de wax niet aan de huid plakt maar alleen aan de haartjes, dat scheelt de helft! Als je tijdens de behandeling toch even pauze wilt dan kan je dat altijd aangeven. Je hoeft je nergens voor te schamen.

  Moet ik mij voorbereiden?
Voor je brazilian wax-sessie neem je thuis even een douche. Probeer als het even kan je brazilian wax sessie een week na de menstruatie te plannen, je bent dan het minst gevoelig.

  Is het je eerste keer?
Neem een uur van tevoren een paracetamol, dat verminderd de gevoeligheid.

 BEAUTY BOUTIQUE BEBA  maakt gebruik van een uitstekende wax, deze wax is super elastisch en hecht makkelijk aan korte haren voor een glad en lang resultaat. De zijde zachte hars biedt voedende en verzorgende bestanddelen voor een comfortabele behandeling en geeft je huid een glad en zacht gevoel.

Deze hars wordt op lage temperaturen gebruikt. Wel zo comfortabel voor de te behandelen huid! Niet onbelangrijk; bij mij hecht de wax aan haartjes, niet aan je huid! Veel minder pijnlijk dus!

 

 

Behandelingen

Behandelingen

Bekijk hier onze behandelingen. Van gezichtsbehandelingen en epileren tot voetmassages en nagels lakken!

Lees meer
Aanbiedingen

Aanbiedingen

Beauty Boutique Beba adres van luxe en sfeervolle ambiance waar kan je genieten van rust, ruimte en aandacht! Pure...

Lees meer
Producten

Producten

Être belle is een zeer compleet en uitgebreid merk, gekenmerkt door de Duitse "gründlichkeit". Het bedrijf...

Lees meer
MADERO THERAPIE/ANTI CELLULITIS MASSAGE

MADERO THERAPIE/ANTI CELLULITIS MASSAGE

DE BESTE ANTI-CELLULITIS MASSAGE DIE BESTAAT!

Lees meer

Professioneel, eerlijk en prachtig mens! Ik voel me op mij gemak bij haar en zij doet haar werk ontzettend goed!!

Rania Eljawhary
Rania Eljawhary

Al meer dan 12 jaar kom ik bij Beba voor het laten epileren en verven van mijn wenkbrauwen. Niemand doet dit zo mooi als Beba.

Nynke Boomsma
Nynke Boomsma

Super aardige vrouw en heel kundig! Heerlijke behandeling gehad.

Jessy Aiden
Jessy Aiden

Het was weer fantastisch Beba!

Hermie van Wolde
Hermie van Wolde

Al meer dan 12 jaar zijn het ware genietmomenten wanneer ik Beba haar Beautu Boutique bezoek.

Hanneke Zeilmaker
Hanneke Zeilmaker

Al meer dan vijftien jaar kom ik bij Beba. Mijn huid, wenkbrauwen en humeur knappen op tijdens en na een behandeling bij Beba.

Ingeborg Hoogsteen
Ingeborg Hoogsteen

Ontzettend tevreden met de behandelingen die Beba biedt, ik kom al jaren bij haar! Beba is kundig in haar vakgebied en zorgt v

Carolien Weda
Carolien Weda

Vandaag een behandeling gehad en het was heerlijk. Was lekker ontspannen. En een aardige vrouw.

Rosanne de Vries
Rosanne de Vries

Heerlijk verzorgende behandeling

Marit Pardenleven
Marit Pardenleven

Al meer dan 10 jaar bij Beba, altijd super tevreden

Mirjam Steensma
Mirjam Steensma

Fantastisch salon met een zeer fijne en ontspannende sfeer! Ruime keuze aan behandelingen waarbij veel aandacht wordt besteed

Tin K.
Tin K.